Скалата в нов екшън

В Холивуд всички харесват Дуейн Джонсън (Скалата). Той има талант да играе в комедии, екшъни и дори драми. Неговите колеги се радват на чувството му за хумор и ненадутото му държание. Скалата играе в нов филм на име "Faster", който скор

2010-11-28 13:19:25
Скалата в нов екшън
В Холивуд всички харесват Дуейн Джонсън (Скалата). Той има талант да играе в комедии, екшъни и дори драми. Неговите колеги се радват на чувството му за хумор и ненадутото му държание.

Скалата играе в нов филм на име "Faster", който скоро ще бъде по кината. Режисьор е Джордж Тилман. Дуейн играе шофьор, бивш затворник, който е на лов за глави заради убийството на брат му, извършено от престъпници искали да оберат банка.

Той ще бъде постоянно преследван от полицай, който няма да допусне нарушаването на закона. Филмът няма да бъде просто екшън, ще има доста интересен смисъл и интрига. Няма да наблюдаваме просто стрелба на всеки кадър.

Дуейн дори заякнал с около 6 килограма, за да изглежда по-страшен и по лош за филма. Той дори тренирал да не се усмихва, за да може да изглежда бо убедително. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия